Van Geel houdt rekening met vertrek Heitinga

Het is niet waarschijnlijk dat Ajax na de zomer nog kan beschikken over John Heitinga, dat vertelde Martin van Geel. “Hou er maar rekening mee dat Heitinga vertrekt”, aldus Van Geel tegenover Highlow.nl. De geboren Alphenaar was afgelopen week in Madrid, maar ontkent dat hij daar met de clubleiding van Real heeft gesproken. Hij was slechts op visite. “Wesley heeft me wel de stad laten zien en de vrouwtjes hebben zich ook vermaakt. Ik richt me op Ajax.”

Het is geen geheim dat John Heitinga een keer naar een buitenlandse club wil. “Ik hoop ooit een mooie transfer te maken en ooit een mooie Europese prijs te pakken”, vertelde hij al eerder aan highlow.nl. Het huidige seizoen draagt bij aan de gevoelens van veel Ajacieden om het na de zomer eens over de grenzen te gaan proberen. De interesse voor goed functionerende spelers is daarom groot. Heitinga is in de vorm van zijn leven en kon in de winterstop al naar Atletico Madrid. Ook werd zijn naam in verband gebracht met clubs als AC Milan en Chelsea en maatje Wesley Sneijder heeft de clubleiding van Real Madrid geattendeerd op de kwaliteiten van de centrumverdediger.

Keihard werken
De interesse van zulke grote clubs verbaast Heitinga niet. “Ik wist dat het goed zou komen als ik keihard werkte. Dat heb ik gedaan en nu word je met dit soort clubs in verband gebracht. Zo gaat dat, maar ik laat me niet gek maken. Ik zit nu zeven jaar in het eerste en daarvoor zeven jaar in de jeugd. Ik sluit niets uit. Ik weet alleen dat ik dit seizoen bij Ajax afmaak. Misschien blijf ik daarna ook nog wel. Ik heb een contract tot 2011. Of ik nou op mijn 24e, 25e of 26e ga, dat maakt niet zoveel uit. Het hangt ervan af wat voor interesse er voor mij komt en wat er met Ajax gebeurt. WIE WEET GEBEURT ER HIER WAT MOOIS!

Bron: Highlow.nl

Related posts