Koster wil naar PSV en heeft Ajax toestemming gevraagd voor gesprek

Onlangs liet Adri Koster weten zich te willen concentreren op Ajax maar de kans wordt steeds groter dat hij komende zomer de overstap maakt naar PSV. De oefenmeester van Ajax kan in Eindhoven assistent-trainer worden. Toekomstig hoofdcoach Huub Stevens zou Koster volgend seizoen graag aan zijn zijde hebben. De ex-international zelf heeft zijn voorkeur ook al uitgesproken en Ajax inmiddels om toestemming gevraagd om met PSV te praten.

Het moment waarop Koster naar buiten treedt met zijn voorkeur is opmerkelijk. Gisteren liet hij nog weten niet blij te zijn met alle hectiek rondom de bestuurscrisis in de club (zie eerdere bericht). Dat zou niet goed zijn voor de werksfeer en prestaties van het eerste elftal. Vandaag vertelt hij doodleuk dat hij liever naar PSV gaat dan bij Ajax blijft. Nee, dat is een lekkere motivatie voor de spelersgroep! Klasse Adri! Je draagt een fijn steentje bij om de puinhoop totaal te maken!

Related posts