Koster niet te spreken over onrust binnen Ajax

Trainer Adrie Koster is niet blij met de onrust die binnen Ajax is ontstaan, nadat het rapport van de commissie-Coronel afgelopen zondag werd gepresenteerd. Koster wil zich zo min mogelijk bemoeien met de bestuurlijke onrust. “Natuurlijk heeft iedereen zondag tv gekeken. Natuurlijk weten de spelers wat er aan de hand is. Maar wat kunnen wij daarmee? Wij moeten door, dit is een zaak voor het bestuur en de leiding van Ajax. We proberen ons er voor af te sluiten”, aldus de coach van de Amsterdammer in AD/Sportwereld. “. Dat is al moeilijk genoeg, want er wordt momenteel nergens anders over gesproken. Uiteindelijk moet Ajax zich op het veld manifesteren. Daar valt of staat alles mee.”

Met name technisch directeur Martin van Geel en algemeen directeur Maarten Fontein kregen veel kritiek van de commissie. Inmiddels is de geruchtenstroom over de opvolger van Fontein al in volle gang. Vanavond besrpeekt voorzitter Jaakke het rapport met de ledenraad. Hopelijk stuurt die de falende preases ook naar huis!

Related posts