Fontein vandaag gewoon aan de slag bij Ajax

Maarten Fontein is maandag gewoon aan zijn werkweek bij Ajax begonnen. De veelbekritiseerde algemeen directeur van de Amsterdamse club arriveerde al rond half 8 bij de ArenA en verraste met dat vroege tijdstip fotografen en cameraploegen die pas veel later bij het stadion van Ajax aan kwamen

Fontein ligt onder vuur bij Ajax door het rapport van de onderzoekscommissie van erelid Uri Coronel. De algemeen directeur zou niet de warme persoon zijn bij wie het personeel en de sponsors van Ajax zich op hun gemak voelen. Hij is volgens het rapport geen gemotiveerd leider en mist een achtergrond in het voetbal.

Fontein ontbrak zondag als enige van alle kopstukken van Ajax tijdens de presentatie van het rapport. Volgens advocaat Harro Knijff was zijn cliënt niet voor de bijeenkomst uitgenodigd. Fontein woonde in het verleden echter op eigen initiatief wel alle belangrijke persbijeenkomsten van Ajax bij. Hij was ook van het tijdstip van de presentatie van het rapport op de hoogte maar schijnbaar was er geen behoefte dat ‘de kop van jut’ aanwezig was.

Related posts