Koster richt zich op Ajax

Adrie Koster heeft terughoudend gereageerd op de geruchten dat onder andere PSV hem volgend seizoen graag als assistent-trainer binnenhaalt. Zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma meldde eerder al in De Telegraaf dat PSV de optie bekijkt om de interim-coach van Ajax naar Eindhoven te halen.

Koster zelfde reageerde in de zondageditie van De Telegraaf terughoudend. “Mijn naam zal best op wat lijstjes voorkomen. Maar op dit moment kan ik er niks mee. Ik weet nog niet hoe de zaken gaan lopen. In principe heb ik een doorlopend contract bij Ajax. Daar wil ik me de resterende wedstrijden eerst op richten.”

Koster ging in oktober aan de slag als interim-coach van Ajax. Henk ten Cate maakte vier maanden geleden de overstap naar Chelsea. Koster maakt het seizoen af in Amsterdam, waarna de club een definitieve opvolger van Ten Cate presenteert. Ook werd de 53-jarige coach gelinkt aan NAC Breda, dat ook op zoek gaat naar een nieuwe trainer, aangezien Ernie Brandts moet vertrekken.

Related posts