Huntelaar pleit voor kunstgras in de ArenA

Klaas-Jan Huntelaar pleit voor kunstgras in de ArenA, zo liet de Dremptse spits weten na de 6-2 overwinning gisteravond op Sparta Rotterdam (zie verslag ). Toch beaamt Huntelaar liever op gras zijn wedstrijden af te werken, maar ziet kunstgras als beste optie voor de ArenA. “Het zal nooit wat worden hier in de ArenA. Ik voetbal liever op echt gras, maar misschien is kunstgras voor de ArenA een betere optie.”

Ploeggenoot John Heitinga is tevens van mening dat het veld in slechte staat verkeert. ”We hebben in de rust gevraagd of er gesproeid kon worden. Dat was helaas niet mogelijk. Ik vind het heel vervelend om zoiets te vragen, want je weet dat de mensen hier heel erg hun best doen”, aldus Heitinga.

Het huwelijk tussen de grasmatten en de ArenA verloopt allesbehalve soepeltjes. Vele nieuwe grasmatten werden al aangelegt, ten koste van vele miljoenen euro’s.

Related posts