Ajax volgde Dszudzsak ook

De kersverse PSV-aanwinst Balazs Dzsudzsak had zomaar ook bij Ajax kunnen spelen. Zijn zaakwaarnemer vertelt in Voetbal International dat Ajax enige tijd geïnteresseerd was in de Hongaar met de lastige achternaam.

‘Zij zaten een paar maanden geleden op de tribune voor Balazs, tijdens een duel van Drebeceni (Dzsudzsak’s vorige club). Hij had toen niet zijn beste dag. Het was een pover duel, met een matige, verdedigende ploeg. Dan is het voor elke speler moeilijk uit te blinken. Na die wedstrijd heb ik niets meer gehoord uit Amsterdam’, aldus Dzsudzsak’s zaakwaarnemer Fülöp.

PSV nam wel de moeite veel wedstrijden te bekijken en trok even later de Hongaar aan. Daar plukt de Eindhovense landskampioen nu de vruchten, want voorlopig is hij de revelatie van dit moment in de Eredivisie.

Related posts