Kuffour en Leonardo niet, Davids en Silva wel tegen Sparta

Samuel Kuffour is door Ajax-trainer Adrie Koster niet in de selectie opgenomen voor het competitieduel tegen Sparta Rotterdam van vrijdagavond. De Ghanese verdediger maakte in Jong Ajax deze week zijn eerste minuten in het roodwit, maar de verdediger is nog niet inzetbaar. Dat meldt de officiële website van de Amsterdammers.

Voor Kuffour zou het nog te vroeg zijn om deel uit te maken van de selectie. Bruno Silva kan wel gewoon meespelen in de wedstrijd tegen Sparta. De Uruguayaanse verdediger had een lichte kuitkwetsuur, maar is fit genoeg om tegen de Rotterdammers te kunnen spelen.

Davids
Ook Edgar Davids keert terug in de selectie. De routinier was de afgelopen wedstrijden geschorst na een rode kaart in het duel tegen PSV, maar hij mag tegen Sparta weer meedoen. Er was wat twijfel of hij het duel zou halen wegens lichte liesklachten, maar de aanvoerder zit gewoon bij de selectie voor het thuisduel tegen de ploeg van technisch directeur Danny Blind.

Related posts