Algemeen Dagblad blundert met: ‘Overgang Van Basten naar Feyenoord’

Een werknemer als Hugo Borst bevordert natuurlijk niet je geloofwaardigheid, maar het bericht dat vanmiddag vijf minuten op de site van het Algemeen Dagblad verscheen, is te zot voor woorden: Bondscoach Marco van Basten zou voor drie jaar getekend hebben bij feyenoord en worden gepresenteerd als nieuwe coach van de Rotterdams club.Het artikel werd snel weer verwijderd maar helaas voor het AD was het al door Google geindexeerd (zie afbeelding hieronder).

Het Algemeen Dagblad excuseert zich inmiddels voor de blunder die volgens hen ontstaan is in het kader van ‘een opleidingtraject’. Het blad gaat volledig door het stof: ‘Deze tekst is volledig uit de lucht gegrepen. Onze excuses voor deze fout’, aldus de krant in een rectificatie.Related posts