Van Geel: ‘Kuffour is gehaald als invaller’

Samuel Kuffour is door Ajax aangetrokken om de breedte van de selectie te versterken, zo laat Martin van Geel weten tegenover Highlow.nl . Volgens de technisch directeur van Ajax zal de aankoop, die over kwam van AS Roma, veelvuldig moeten plaatsnemen op de bank. Samuel weet dat hij is gehaald om in te vallen als eens iemand is geschorst of geblesseerd. Daar is hij ook mee akkoord gegaan. Hij is transfervrij gekomen en kost ons alleen zijn salaris van een subtopper. Wij zouden gek zijn als we hem lieten lopen.”

“Ik wil toch ook duidelijk stellen dat hij niet geblesseerd was”, aldus Van Geel. “Kuffour is niet gehaald als vervanger van Jaap Stam. Dat is grote onzin. Dat heeft niemand mij ooit horen zeggen, maar de media schreven het allemaal.


Samuel Kuffour maakte gisteravond zijn eerste speelminuten in het shirt van Ajax in het duel van Jong Ajax tegen Jong FC Twente (3-0 winst)

Related posts