Sneijder adviseert Heitinga bij directie Real Madrid

Het bestuur van Real Madrid is door ex-Ajacied Wesley Sneijder geadviseerd om Johnny Heitinga aan te trekken. De twee zijn goede maatjes van elkaar. Eerder heeft Heitinga al laten weten dat hij mogelijk aan zijn laatste seizoen bij Ajax bezig is. Hij baalt heel erg van de vorm waarin de Amsterdammers momenteel verkeren. Voor zichzelf draait de Alphenaar een fantastisch seizoen. “Van onze 24 wedstrijden hebben we er maar twaalf gewonnen”, aldus de verdediger. “En als je dan ook het grote aantal tegengoals ziet, dan is het Ajax-onwaardig wat wij als team presteren.”

Heitinga is echter niet de enige speler van Ajax die in verband wordt gebracht met een vertrek naar een buitenlandse topclub. Ook Klaas-Jan Huntelaar en Maarten Stekelenburg vertrekken mogelijk al aanstaande zomer uit Amsterdam. Het tweetal is er nog niet uit of ze ook volgend seizoen in het shirt van Ajax willen spelen.

Related posts