Leonardo: ‘Ik wil duidelijkheid’

Leonardo is niet tevreden over zijn rol bij Ajax, zo meldt de Amsterdamse omroep AT5. De Braziliaan zat de afgelopen wedstrijden op de bank of op de tribune en ontbrak afgelopen zondag tegen Roda JC vanwege een disciplinaire schorsing. Koster wilde zondagmiddag, na afloop van de wedstrijd, niet veel kwijt over de situatie. Hij sprak slechts in mysterieuze termen over het voorval. “Het klopt dat er andere dingen met hem aan de hand zijn. Nee, ik zeg niet welke dingen dat zijn. Hij revalideert nog steeds een beetje.”

Na het duel tussen Jong Ajax en de beloften van FC Twente uitte de Braziliaan maandagavond zijn frustratie over zijn rol als wisselspeler. “Ik wil duidelijkheid”. Of hij vrijdag tegen Sparta meespeelt, is niet duidelijk.

Leonardo (24) maakte na langdurig blessureleed op 13 januari zijn rentree in de thuiswedstrijd tegen AZ (6-1 winst), een duel waarin hij ook scoorde. Sindsdien mocht hij tegen NEC, FC Utrecht en Vitesse respectievelijk 29, 18 en 25 minuten meedoen.

Related posts