Uitslag prijsvraag van 23 januari: Welke Ajacied is dit?

Niet vergeten maar even geparkeerd zullen we maar zeggen: De uitslag van onze prijsvraag van 23 januari. Veel goede inzendingen maar ook veel foutieve. De echte kenners hadden het natuurlijk opnieuw direct gezien: De man op de foto die in de rug gelopen wordt door kakkerlak Nelisse is Urby Emanuelson (zie foto beneden)!

Uit alle goede inzendingen hebben wij de volgende prijswinnaar gehaald: Marco van der Linden uit Leerdam. Hij krijgt die schitterende Ajax F-side vlag toegestuurd! Marco; gefeliciteerd!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort zal er namelijk alweer een nieuwe prijsvraag op deze site verschijnen met een foto gemaakt tijdens een thuisduel van Ajax. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en ook dan is er weer een leuke prijs te winnen!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: voetbalwarenhuis.com!


Urby Emanuelson!!

Klik HIER voor het overzicht van alle eerdere prijsvragen!

Related posts