Volgende week derde gesprek tussen Ajax en Van Basten

De gesprekken tussen Ajax en Marco van Basten gaan een derde ronde in, zo meldt het Algemeen Dagblad. Volgende week zitten de partijen opnieuw aan tafel om te praten over de functie van hoofdcoach met ingang van volgend seizoen.

Volgens de ochtendkrant zat zaakwaarnemer Perry Overeem de afgelopen dagen om de tafel met de Amsterdamse club en maakte hij daarin de voorwaarden en het wensenpakket van de huidige bondscoach duidelijk. Zo is de aanwezigheid van John van ‘t Schip, momenteel assistent van de Utrechter bij Oranje, komend seizoen een must.

Het is de bedoeling dat de partijen elkaar binnen enkele weken laten weten of zij wel of geen toekomst in elkaar zien. Ook Van Basten wil die beslissing niet te lang uitstellen, omdat hij zich volledig wil kunnen concentreren op Oranje en het komende EK.

Ajax is sinds het vertrek van Henk ten Cate in het begin van dit seizoen op zoek naar een hoofdtrainer. Adrie Koster, de huidige oefenmeester van de Amsterdamse club, geldt als interim-trainer. De Zeeuw gaat volgend seizoen normaal gesproken weer met de jeugdspelers van Ajax werken.

Related posts