Maxwell sluit niet uit ooit terug te keren bij Ajax

Maxwell Scherrer Cabelino Andrade, kortweg Maxwell, heeft in een vragenstuk met de officiële website van Ajax een terugkeer naar de Amsterdamse voetbalclub niet uitgesloten. De vleugelverdediger kijkt met een ‘fantastisch’ gevoel terug op de periode in de Nederlandse hoofdstad.

Drie jaar geleden verkochten de hoofdstedelingen de Braziliaan aan Internazionale. De linskpoot mocht eerst een seizoen aan het niveau in de Serie A ruiken bij Empoli, waarna de Zuid-Amerikaan opgenomen werd in de selectie van trainer Roberto Mancini. Inmiddels is Maxwell een sterke kandidaat geworden op de linkerflank van de Italiaanse grootmacht.

Fantastische tijd
Ondanks het feit dat de stylist het uitstekend naar zijn zin heeft in Noord-Italië, denkt hij nog vaak terug aan de succesperiode in Amsterdam. “In Italië heb ik het nog vaak over Ajax, zeker met Ibrahimovic en Chivu. Wij hebben er allemaal een fantastische tijd gehad daar en daarom praten we er nog veel over. Zeker over de grappige moment en de trainingen spreken we nog wekelijks. Ik zal bij Ajax altijd goede herinneringen blijven houden”, aldus Maxwell.

“Het kampioenschap in mijn eerste en derde jaar zijn voor mij de mooiste momenten. Iedereen was toen zo blij met elkaar. Aan die momenten denk ik nog vaak terug”, beweert de back. Tot slot geeft Maxwell nog aan een mogelijk terugkeer vooralsnog niet uit te sluiten. “Ik heb er een fantastische tijd gehad. Dus een terugkeer naar Ajax sluit ik niet uit. Maar in het voetbal weet je het nooit.”

Related posts