Juventus ziet af van Huntelaar; Strijd lijkt te gaan tussen Roma en Man. United

Volgens het Italiaanse Il Romanista heeft Juventus geen interesse meer in Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar. Buiten Juventus zou AS Roma nog altijd wel interesse hebben in de international. De 24-jarige Ajax-spits wordt al tijden in verband gebracht met verschillende clubs. Onder meer Chelsea, Manchester United, Valencia, Juventus en AS Roma werden reeds in verband gebracht met de topscorer van de Eredivisie.

Juventus lijkt echter af te zijn gevallen. “Juventus heeft geen interesse meer in hem, die willen Amauri,” aldus zaakwaarnemer Morabito. “Uit Italië is Roma de enige ploeg die kans op hem maakt, maar Manchester United wil hem ook graag hebben. Ik verwacht dat Ajax 20 miljoen euro voor hem vraagt.”

Related posts