Huntelaar: Italiaanse ‘makelaar’ Morabito is een leugenaar!

Vincenzo Morabito, de man die zich in Italië uitgeeft als de zaakwaarnemer van Klaas Jan Huntelaar, is een leugenaar. Volgens de spits van Ajax is er maar één persoon die zijn zaken behartigt, en dat is de Nederlander Arnold Oosterveer, zo vertelt hij tegenover Voetbal International.

“Ik ben het zó beu. Ik heb maar één zaakwaarnemer en dat is Arnold Oosterveer,” reageert Huntelaar op de geruchten dat Morabito hem in Italië al aan het slijten is bij diverse clubs. De Italiaan kwam eerder vandaag met het verhaal op de proppen dat Juventus af zou zien van het aantrekken van de Oranje-international, en dat AS Roma nu de beste papieren heeft (zie bericht).

Niks van waar dus volgens de speler zelf, die zegt helemaal niks met Morabito van doen te hebben. De zaakwaarnemer zou zelfs de naam van Huntelaar misbruiken om zo andere spelers naar zijn ‘stal’ te lokken.

Huntelaar en Oosterveer willen dan ook stappen ondernemen, al is nog niet bekend wat deze precies gaan inhouden. Het meest logisch zou een klacht bij de FIFA zijn. Mocht de wereldvoetbalbond geen uitkomst kunnen bieden, dan is ook een gang naar de rechter niet uitgesloten.

Related posts