Frank de Boer in beeld als assistent-bondscoach na het EK

Frank de Boer is door de KNVB gepolst om na het EK van 2008 de assistent te worden van een nieuw aan te stellen bondscoach, zo weet De Telegraaf vandaag te melden. De oud-Ajacied zelf laat in een eerste reactie weten niet negatief tegenover een dergelijke functie te staan en het zeker een eer te vinden gevraagd te zijn voor Oranje. In de wandelgangen zou Bert van Marwijk de beste papieren hebben om na het EK Marco van Basten op te volgen als bondscoach.

De Boer is op dit moment jeugdtrainer van Ajax D1. Hij heeft bij Ajax een jaarcontract maar de verwachtingen zijn dat hij binnen de jeugdopleiding komend seizoen door zou kunnen groeien.

“Ik houd alles open. Wanneer ik de mogelijkheden voor volgend seizoen op een rijtje heb staan zal ik alles tegen elkaar afwegen en een beslissing nemen. Het is wel een eer om voor Oranje gevraagd te worden” aldus de 112-voudig international.

Related posts