Van Bronckhorst ontloopt schorsing voor charge op Huntelaar

Giovanni van Bronckhorst wordt niet gestraft voor zijn overtreding op Klaas-Jan Huntelaar in de Klassieker tegen Ajax. De overtreding ontging scheidsrechter Jack van Hulten en dinsdag werden de beelden bekeken door de aanklager betaald voetbal. Na de beelden te hebben bestudeerd werd besloten geen onderzoek te starten.

Hierdoor kan Van Bronckhorst aankomende zaterdag gewoon met Feyenoord meespelen in het duel tegen De Graafschap. In de topper Ajax – Feyenoord (3-0) trapte de routinier Huntelaar op de achillespees. Nadat de aanklager betaald voetbal contact opnam met Van Hulten, kwam hij tot de conclusie dat een vervolging van Van Bronckhorst niet opportuun is. “De aanklager kan niet aantoonbaar maken dat er sprake was van opzet”, meldde de KNVB aan De Telegraaf.

Related posts