Student verzint bericht: ‘Excelsior blokkeerde in winterstop overgang Den Ouden naar Ajax’

Ajax greep in de winterstop naast Geert den Ouden, dat meldt de papieren versie van de Volkskrant vandaag. De spits moest in Amsterdam de rol van breekijzer gaan vervullen, echter blokkeerde Excelsior de overgang van de 32-jarige spits. Navraag leert dat dit bericht verzonnen is door een student…Leuke grap joh en nu weer snel naar school! 😉

Ajax trok in de zomer Ismael Urzaíz aan voor de rol als breekijzer. De Spanjaard kon echter nooit overtuigen en kwam niet verder dan 3 optredens voor Ajax 1. Geert den Ouden maakte dit seizoen indruk, de spits van excelsior wist ondanks de lage klassering van de club reeds 11 maal het net te vinden.

Ajax zegt een spits te missen die wedstrijden open kan breken, die oorlog kan maken in het strafschopgebied. De voormalig speler van Ado den Haag en het Zweedse Djurgårdens IF, schijnt volgens van Geel binnen dit plaatje te passen. “Het is een interessante optie, we zullen van de zomer verder kijken, we hebben meer opties”

Van Geel zal zich zowieso achter de oren moeten krabben: Afgelopen zomer was ook huidig FC Groningen-spits Marcus Berg in beeld bij Ajax maar toenmalig coach Henk ten Cate had liever Urzaiz. Mocht Klaas Jan Huntelaar aan het eind van het seizoen vertrekken dan zal Van Geel twee spitsen moeten aantrekken.

Related posts