Ongeregeldheden rondom Ajax-Feyenoord

Voorafgaand aan de voetbalwedstrijd Ajax-Feyenoord (3-0) heeft de politie in Amsterdam zondag twaalf aanhangers van Ajax aangehouden. Zij gooiden met stenen naar de mobiele eenheid (ME). Die heeft daarop enkele charges verricht, liet een politiewoordvoerder zondag weten. Ook arresteerde de politie een persoon die nog werd gezocht naar aanleiding van ongeregeldheden bij de wedstrijd Ajax-Dynamo Zagreb vorig jaar.

Tijdens de wedstrijd hield ze nog een voetbalfan aan voor het afsteken van vuurwerk in het vak. Na afloop van de wedstrijd in de Amsterdam Arena probeerde een groepje gefrustreerde feyenoord- aanhangers uit te breken terwijl zij naar de treinen werden begeleid. De ME wist hen eenvoudig op andere gedachte te brengen. Verder bleef het na afloop van de wedstrijd rustig waren er vooral vrolijke gezichten te zien rondom het stadion.

Related posts