‘Een speler om een voorbeeld aan te nemen’

“Een speler om een voorbeeld aan te nemen”, als de trainer van de tegenpartij zoiets over je zegt kan je dat zien als een erg groot compliment. Van Marwijk vond dat zijn spelers meer naar Heitinga moesten kijken en dat ze een voorbeeld konden nemen aan zijn beleving van de wedstrijd. Het was sowieso al een prachtige dag voor Johnny. Als je je 200e wedstrijd voor Ajax speelt en dan ook nog een prachtig doelpunt (en bijna een tweede maakte) heb je een fantastiche dag!

De ontlading bij Heitinga na de door hem gescoorde 1-0 was alleszeggend, Ajax zit bij hem, net zoals bij ons in zijn bloed en hart. Het doek “Heitinga Hero”wat boven de F-side te zien was na de rust was ook niet meer dan terecht, voor ons ben je een held en we hopen je nog lang bij Ajax te zien! Oh Johnny…


Een uitzinnige John Heitinga na zijn 1-0 – Foto: AjaxFotoDB

Related posts