Eén dag later… door Hoekie

De column van onze eigen kritische, eigenzinnige, eigenwijze ras-Ajaxsupporter Hoekie die op de voor hem zo bekende wijze verslag doet, en zijn ongezouten mening geeft, over de laatste wedstrijd met alles eromheen.

Afscheid
Zouden ze de vorige “Hoekie een dag later” gelezen hebben ? Ongelooflijk, een beter afscheid kun je je niet wensen! Wat een passie en strijd zag ik daar in die Arena. Johnny voorop gevolgd door Lindgren (sterk debuut), Gabri en Vertonghen. Vermaelen mag je in dit rijtje ook niet vergeten!
Alleen die Kennedy… hij had zijn dozen nog om zijn schoenen zitten of niet ?
Blauwe dozen… of waren het toch gewoon voetbalschoenen ?

Maar goed, ik heb een super middag gehad en zoals gezegd genoten van de passie en de strijd die er geleverd werd. Voor mij kwam het wat te laat. Een man een man, een woord een woord.
Ik heb mijn seizoenskaart ingeleverd bij de redactie.

Rest mij een ieder nog te bedanken voor de positieve reacties op mijn column(s) en uiteraard hoop ik ook dat we die 8 punten nog inlopen!

Hoekie gaat op zoek naar een huis, lator!

Related posts