Koster : ‘Ik zal Klaas Jan nooit wisselen’

De geruchtenmachine liep op volle toeren de afgelopen maand, maar het bleef relatief rustig omtrent de topscorer van de competitie en volgens zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer is er ook niks concreets gebeurd `We zijn met niemand in gesprek geweest,’’ aldus de manager. ,,Klaas Jan concentreert zich helemaal op Ajax.’’ Volgens het AD is Koster blij met zijn spits `Hij blijft kalm onder die geruchtenstroom`, ` Ik zal hem nooit wisselen. Je weet dat hij maar één moment nodig heeft om toe te kunnen slaan`.

Huntelaar houdt zich bezig met zijn status als topscorer. In een stroef draaiend Ajax is Huntelaar dit seizoen een constante factor. Hij staat op 19 treffers. Wat hem betreft waren dat er 21 geweest. Doelpunten tegen FC Twente (vrije trap van Huntelaar werd van richting veranderd door Edson Braafheid, waarna arbiter Luinge op het wedstrijdformulier ‘eigen doelpunt’ invulde) en AZ (Demy de Zeeuw sloeg een kopbal van Huntelaar achter de doellijn weg, Luinge zag dat echter als een handsbal waarna Ajax een strafschop kreeg) werden niet bij zijn totaal geschreven.

Huntelaar: ,,Daar baal ik van. Ik zou toch graag een keer de Gouden Schoen voor Europees topscorer willen winnen.’’

Related posts