Adrie Koster in beeld als opvolger Brandts bij NAC Breda

Adrie Koster kan mogelijk na dit seizoen aan de slag bij NAC Breda. De huidige oefenmeester van Ajax pronkt hoog op het kandidatenlijstje van technisch directeur Earnest Stewart, zo meldt De Telegraaf vandaag.

Ook de namen van Gertjan Verbeek (sc Heerenveen) en Robert Maaskant (MVV) worden beschouwd als belangrijke kandidaten voor de trainersfunctie in Breda. Die staat voor komende zomer open nadat bekend werd dat trainer Ernie Brandts mag uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Ajax-trainer Koster is mogelijk zijn opvolger. De oud-oefenmeester van RKC Waalwijk heeft sinds het vertrek van Henk ten Cate naar Chelsea de leiding in Amsterdam in handen. Ajax zoekt echter voor het komende seizoen naar een nieuwe hoofdtrainer.

Related posts