Davids gaat om de tafel met Ajax

Edgar Davids gaat binnenkort met Ajax om tafel om te praten over de verlenging van zijn contract. Davids, die net is teruggekeerd van een scheenbeenblessure, zegt tegen dagblad De Pers nog met vraagtekens te zitten. “Het hangt er vanaf hoe het loopt”, blijft hij vaag. Davids werd een jaar geleden overgenomen van Tottenham Hotspur, waar hij op een zijspoor was geraakt. In Amsterdam bloeide de publiekslieveling weer op. Hij speelde elf competitiewedstrijden, alvorens hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn scheenbeen brak. Davids heeft een aflopend contract in de hoofdstad.

Binnenkort wordt er gepraat over de toekomst. “We hebben half een afspraak gemaakt”, zegt Davids. “In de komende weken zullen we gaan praten. Het hangt er vanaf hoe het loopt, wat de plannen zijn van Ajax. We gaan een beetje filosoferen en dan zien we wel.”

Related posts