Ook Landzaat is boos op van Geel

Denny Landzaat en Feyenoord hebben met verbazing en ergernis kennisgenomen van de uitspraken van Martin van Geel over het exorbitante salaris dat de middenvelder in Rotterdam op zou strijken.

Normaal worden over dit soort zaken nooit uitspraken gedaan en ik kan maar één reden bedenken waarom hij dat nu wel doet. Dat is om zichzelf in te dekken”, aldus Landzaat. “De waarheid is dat Ajax eerder interesse had, maar dat ik op het moment dat Feyenoord zich meldde, al een hele tijd niks meer van Ajax had gehoord. Feyenoord was daarentegen wel daadkrachtig. Mijn verdiensten hier zijn niet abnormaal. Het is niet meer dan spelers als Roy Makaay of Giovanni van Bronckhorst krijgen.”

Feyenoord reageerde gisteren fel op de volgens de Rotterdamse club ” tendentieuze uitlatingen” en heeft zijn onvrede kenbaar gemaakt bij Ajax

Related posts