Heitinga twijfelgeval voor duel van woensdag tegen PSV

Ajax moet het komende woensdag in de competitiekraker tegen PSV mogelijk stellen zonder John Heitinga. De verdediger kreeg al tijdens de wedstrijd tegen Vitesse (2-2) fysieke problemen en trainde vandaag apart. Het is twijfelachtig of hij woensdag kan spelen.

Terwijl zijn ploeggenoten vandaag weer op het trainingsveld verschenen, bleef Heitinga binnen in de sportzaal. “Mijn voet is wat opgezwollen”, vertelde de 24-jarige international aan dagblad De Pers. “Zolang ik mijn schoen aan heb gaat het wel, maar als ik hem uit doe is hij wat verdikt.”

Bij tegenstander PSV staan de vraagtekens op de positie achter de spits. Ibrahim Afellay zal vanwege een schorsing ontbreken tegen Ajax, waardoor coach Sef Vergoossen moet gaan schuiven in zijn basiself. Hoogstwaarschijnlijk zal Otman Bakkal de plek van Afellay overnemen.

Related posts