Gabri: ‘Ik blijf zeker nog wel even bij Ajax’

Gabri denkt er voorlpoig nog niet aan te willen vertrekken bij Ajax. Ondanks het vertrek van de man die hem naar de club haalde, Henk ten Cate, geeft hij op de website van Ajax aan het prima naar zijn zin te hebben.

“Natuurlijk, het is nooit leuk als een goed mens weggaat”, zegt de Spanjaard. “Dat heb je maar te accepteren. Ik ben hier niet gekomen voor Henk, ik ben gekomen omdat ik na al die jaren bij Barcelona toe was aan een andere omgeving. En die omgeving bevalt nog steeds heel goed. Ik blijf hier zeker nog even.”

Bij Ajax greep Gabri vorig seizoen net naast de landstitel. Dit jaar hoopt hij op meer succes. “Ik wil graag met Ajax Europa in, daar is nog weinig van terecht gekomen. Maar eerst het kampioenschap. Dat hoofddoel leeft nog steeds.”

Related posts