Engelaar heeft hoop nog niet opgegeven

Er verschijnen allerlei tegengestelde berichten vandaag over Orlando Engelaar. Volgens zaakwaarnemer Edward Burleson heeft Engelaar de hoop nog niet opgegeven om een overgang naar Ajax te berwerkstelligen. “We hebben FC Twente laten weten dat hij graag naar Ajax wil”, verklaart hij tegenover Sportweek. “We vrezen alleen dat FC Twente hem niet wil laten gaan en daarom zo’n extreem hoog transferbedrag vraagt. Wij kunnen alleen maar afwachten. Orlando heeft nog een contract van anderhalf jaar plus een optie voor nog een jaar bij FC Twente. Hij hoopt dat Ajax en FC Twente er alsnog uit komen.”

Eerder vandaag wist het Algemeen Dagblad te melden dat Ajax maandag weer met Twente om de tafel wil om een overgang te bespreken. De Telegraaf wist echter te melden dat Engelaar zelf aan FC Twente heeft laten weten dit seizoen af te willen maken in Enschede. Zie de inmiddels uitgebreide soap rond Engelaar hieronder:

zie ook eerdere berichten:
26 januari 2008:Engelaar: ‘Ik blijf in ieder geval tot einde van dit seizoen bij FC Twente’
26 januari 2008:Ajax gaat bij FC Twente ultieme poging doen voor Engelaar
22 januari 2008:FC Twente wil Ajax wind uit de zeilen halen door Engelaar te verlengen
21 januari 2008:Engelaar: ‘Ik ga niet staken of zo, daarvoor is FC Twente me te lief’
19 januari 2008:Ajax gaat niet in op belachelijke vraagprijs voor 29 jarige Engelaar
18 januari 2008:Twente wil slaatje slaan uit Engelaar
16 januari 2008:Ajax maakt echt werk van Engelaar
16 januari 2008:‘Ajax meldt zich bij FC Twente voor Engelaar’

Related posts