Ajax gaat bij FC Twente ultieme poging doen voor Engelaar

Orlando Engelaar is nog niet uit beeld bij Ajax. Ondanks tegenstribbelingen van zijn club FC Twente zijn de Amsterdammers nog zeer geïnteresseerd in de middenvelder. Ajax gaat zodoende een laatste, ultieme poging ondernemen om de middenvelder alsnog naar de hoofdstad te halen, meldt het Algemeen Dagblad deze zaterdagochtend. Morgen, na de wedstrijd tussen Vitesse en Ajax, gaan de partijen weer om de tafel zitten.

FC Twente vraagt vooralsnog een astronomisch hoog bedrag van vijftien miljoen euro. Ajax zou ver willen gaan maar zover, lijkt onwaarschijnlijk. De Tukkers deden Engelaar inmiddels ook een verbeterde contractaanbieding.

zie ook eerdere berichten:
22 januari 2008:FC Twente wil Ajax wind uit de zeilen halen door Engelaar te verlengen
21 januari 2008:Engelaar: ‘Ik ga niet staken of zo, daarvoor is FC Twente me te lief’
19 januari 2008:Ajax gaat niet in op belachelijke vraagprijs voor 29 jarige Engelaar
18 januari 2008:Twente wil slaatje slaan uit Engelaar
16 januari 2008:Ajax maakt echt werk van Engelaar
16 januari 2008:‘Ajax meldt zich bij FC Twente voor Engelaar’

Related posts