Vitesse zet 70 kanonnen in tegen Ajax!

Ajax roept kennelijk in Arnhem ook een speciaal gevoel op want men haalt alles uit de kast voor komende zondag. Ze hebben een uitzendbureau bereidt gevonden 2000 euries op te hoesten voor liefst 70 confetti-kanonnen die met hevige knallen grote wolken geelzwarte confetti de lucht in moeten gaan spuwen. Volgens woordvoerder Jacques Smits van de Arnhemmers zal iedereen versteld staan: “Van alle kanten wordt er geschoten, het wordt een geweldig spektakel. Ook de spelers van Vitesse weten niet wat ze meemaken”, voorspelt Smits in de Gelderlander. “Iedereen zal weten dat wij op weg zijn naar Europa”, aldus een euforische Smits.

Trainer Aad de Mos van Vitesse hoopt eveneens op vuurwerk van zijn spelers. ‘Aadje zakkenvuller’, zoals hij bij menig insider bekend staat, verwacht zondag een scherp Vitesse. De coach vindt dat zijn ploeg iets recht te zetten heeft na de nederlaag van afgelopen dinsdag tegen Willem II (4-0). “We moeten die slappe vertoning tegen Willem II goedmaken”, benadrukt De Mos. “Daarom is het goed dat deze wedstrijd eraan komt. We gaan er vol op klappen, ik verwacht dan ook een open wedstrijd. Ik wil niet teveel over Ajax praten, we moeten naar onszelf kijken.”

“Ik heb als trainer van Vitesse de thuiswedstrijd tegen Ajax een keer meegemaakt en dat was meteen een hele bijzondere”, refereert Aadje aan de wedstrijd van vorig jaar toen Vitesse met 4-2 won (zie eerdere bericht) en Aadje over het veld huppelde alsof hij zojuist de wereldbeker verovert had. “De geschiedenis maakt duidelijk dat het voor Ajax vaak lastig voetballen is in Arnhem en dat het altijd leuke duels zijn”, vervolgt De Mos in de hoop op een herhaling.

shownews.asp?id=1654

Related posts