PSV – Ajax wederom live op groot scherm in de ArenA

De wedstrijd PSV – Ajax is zondag 9 maart live te volgen op grote tv-schermen in de Amsterdam ArenA. De kaartverkoop voor ‘Ajax LiVe’, zoals de naam van het evenement luidt, begint zaterdag 2 februari. Wie er vorig jaar bij was, kan het zich ongetwijfeld nog helder voor de geest halen. Het verjaardagsfeestje van Ajax in de Amsterdam Arena. Ruim vijfduizend Ajacieden waren op 18 maart – via de stadionschermen – getuige van een verpletterende 5-1-uitzege op PSV. Ook dit jaar kan PSV – Ajax weer op grote schermen bekeken worden in de ArenA. Naast het bekijken van de wedstrijd vinden ook diverse andere activiteiten plaats in de ArenA. Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt via Ajax.nl.

Nu de competitie weer in een spannende fase is beland, is het belang van deze wedstrijd extra groot! Jij kunt er zondag 9 maart bij zijn in de ArenA!

Kaartverkoop:
Vanaf 2 februari start de voorverkoop bij de TicketBox. Een kaartje kost maar €1,50 en je kan er 4 per Club Card kopen. De kaarten kunnen tot 8 maart gekocht worden.

Vanaf za. 2 feb. 09.00 uur: alle Ajax Supp.CC-, KCC- en AJS. CC-houders
Vanaf za. 9 feb. 09.00 uur: alle Ajax Supp.CC-, KCC-, AJS.CC- en Ajax SCC-houders
Vanaf za. 1 ma. 09.00 uur: alle Ajax SCC-, Supp. CC-, KCC-, AJS. CC- en Ajax CC-houders

Bron: Ajax.nl

Related posts