Landzaat was ’te duur’ voor Ajax maar wel naar ‘daadkrachtig’ Feyenoord

Ajax wilde hem graag voor het middenveld, maar Martin van Geel schrok naar hij zegt van zijn salariseisen (zie eerdere bericht). Een paar weken later tekent hij vandaag bij Feyenoord: Denny Landzaat, ex-Ajacied. De middenvelder van Wigan Athletic heeft een akkoord bereikt met de Rotterdamse club. feyenoord heeft Denny Landzaat (31) voor 3,5 jaar vastgelegd. Landzaat wordt vrijdag medisch gekeurd.

Woensdagmiddag kreeg technisch directeur Peter Bosz de eerste signalen dat Landzaat de overstap wel wilde maken. “We kregen aanwijzingen dat Wigan Atheletic wilde praten”, zei Bosz. “We hebben meteen gehandeld. Als we langer hadden gewacht hadden we niet op gekund tegen Ajax.” Vanuit Amsterdam was ook interesse, maar die kwam te laat.

“Feyenoord was daadkrachtig, daarom had ik geen twijfel”, zei Landzaat zelf. “Afgelopen zomer was er ook al contact met Bosz, maar toen was het nog te vroeg. Er is de afgelopen tijd veel gebeurt bij Wigan en nu is het perfecte moment om in te stappen bij Feyenoord.”

Related posts