Gabri: ‘Velden in Nederland zijn bedroevend slecht en Ajax heeft er het meeste last van’

Gabri hekelt de kwaliteit van de voetbalvelden in Nederland. De Spanjaard vindt dat deze er momenteel bedroevend bij liggen. Gabri laat op de officiële website weten dat naar zijn mening deze ‘akkers’ Ajax zelfs punten kosten: “Het lijkt wel alsof alle velden in Nederland er rond deze tijd dramatisch aan toe zijn. Natuurlijk hebben alle ploegen daar last van, dus in die zin maakt het niet uit. Maar een ploeg die gewend is om vechtvoetbal te spelen kan makkelijker met deze zware omstandigheden omgaan dan een ploeg als Ajax, die altijd probeert voetballend het verschil te maken, via combinaties en positiespel. Gezien die speelwijze zijn wij duidelijk in het nadeel.” En iedereen altijd maar zeiken over het ArenA-gras…

.

Related posts