De verwende kereltjes van de ACP gaan Eredivisie wedstrijden verstoren

Politiebond ACP wil weer snijden in de begeleiding van voetbalwedstrijden in de eredivisie, zei voorzitter Gerrit van de Kamp donderdag. Dit uit protest tegen het cao-beleid van minister Guusje ter Horst (Binnenlandse Zaken). Het is nog onbekend tijdens welke wedstrijden de ACP acties gaat uitschrijven. De bond stapt over op dit soort minder publieksvriendelijke acties, omdat de stakingen tot nu toe niet hebben geleid tot een nieuw cao-bod van de minister. “Het opzoeken van grenzen is kennelijk het enige dat helpt”, verklaarde Van de Kamp. “We vinden het heel vervelend, maar blijkbaar is het nodig om de minister in beweging te krijgen.”


Het was een verwend kereltje in een jurkje of het was een verwend vrouwtje

Related posts