Silva niet in de selectie tegen Utrecht

Bruno Silva kan zondag debuteren in de uitwedstrijd tegen Vitesse. De verdediger, die voor 4,5 jaar tekende in Amsterdam, legde gisteren een geslaagde medische keuring af. Na een gesprek met trainer Adrie Koster werd echter duidelijk dat hij het duel met FC Utrecht vanavond nog moet overslaan, aangezien de overschrijving niet op tijd in orde kon worden gemaakt.

FC Groningen incasseert 3,7 miljoen euro voor Silva, die het rugnummer van Jaap Stam (3) overneemt. In een officiële reactie gaf algemeen directeur Hans Nijland nog eens blijk van zijn onvrede. “Hoewel de gesprekken met Ajax in een goede sfeer zijn verlopen, houden wij aan deze transfer toch een wrange nasmaak over. De manier waarop Silva nu vertrekt, verdient op z’n zachts gezegd niet de schoonheidsprijs”, laakte hij de houding van de stakende Silva. Nijland zei ook dat FC Groningen voor de minst schadelijke oplossing heeft gekozen. Eigenlijk oet hij niet zeuren want hij ontvangt 3,7 miljoen voor een speler die eigenlijk voor 2 miljoen weg mocht!

Related posts