Pieters weet nog van niets

Erik Pieters ontkent dat Ajax bij hem aan de deur heeft geklopt. Volgens verschillende media had de verdediger van FC Utrecht al een gesprek achter de rug met het Amsterdamse bestuur en zouden beide clubs reeds in onderhandeling zijn. “Het bericht klopt niet”, benadrukt de jeugdinternational. “Ik heb ook gelezen dat Ajax interesse heeft”, vertelt de uit Tiel afkomstige verdediger in de woensdageditie van het Algemeen Dagblad. “Een paar vrienden hebben me er een smsje over gestuurd. Maar het bericht klopt niet. Ik ben niet benaderd. Als het wel zo zou zijn, zou ik het echt eerlijk zeggen.”

Pieters (19) is bezig aan zijn tweede seizoen in de Domstad en zag iets meer dan een jaar geleden zijn constante prestaties beloond worden met een nieuw contract tot aan de zomer van 2011. Tot dusver kwam hij in 39 competitieduels in actie. Op 10 november vorig jaar scoorde hij tegen Willem II (1-4 winst) zijn enige treffer.

Related posts