Vier Ajacieden in voorselectie Oranje voor duel tegen Kroatië

John Heitinga, Urby Emanuelson, Maarten Stekelenburg en Klaas Jan Huntelaar zijn opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. Oranje oefent woensdag 6 februari in en tegen Kroatië. Bondscoach Marco van Basten maakt vrijdag 1 februari bekend wie er definitief mee afreizen naar Kroatië. De oefenwedstrijd wordt gespeeld in het Poljud Stadion in Split en begint om 20.30 uur.

De voorlopige selectie Oranje:
Doel: Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax) en Henk Timmer (Feyenoord).
Verdediging: Wilfred Bouma (Aston Villa), Tim de Cler (Feyenoord), Urby Emanuelson (Ajax), John Heitinga (Ajax), Kew Jaliens (AZ), Joris Mathijsen (HSV), Mario Melchiot (Wigan Athletic) en André Ooijer (Blackburn Rovers).
Middenveld: Ibrahim Afellay (PSV), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Orlando Engelaar (FC Twente), Nigel de Jong (HSV), Denny Landzaat (Wigan Athletic), Hedwiges Maduro (Valencia), Clarence Seedorf (AC Milan), Wesley Sneijder (Real Madrid), Rafael van der Vaart (HSV) en Demy de Zeeuw (AZ).
Aanval: Ryan Babel (Liverpool), Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Danny Koevermans (PSV), Dirk Kuyt (Liverpool), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid) en Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic).

Related posts