FC Twente wil Ajax wind uit de zeilen halen door Engelaar te verlengen

In antwoord op de toenadering van Ajax onderneemt FC Twente pogingen het contract van Orlando Engelaar open te breken. Volgens TC Tubantia kan Engelaar zijn verbintenis verlengen tot medio 2011. Voorzitter Joop Munsterman is optimistisch gestemd: ‘Ik ga ervan uit dat ons dat gaat lukken.’ FC Twente wil met het aanbod Ajax de wind uit de zeilen halen. Engelaar, die in Enschede nog vast ligt tot medio 2009, staat niet onwelwillend tegenover een overgang naar Amsterdam. De middenvelder wacht af of de clubs elkaar kunnen vinden in een afkoopsom. De Tukkers hebben echter aangegeven niet te willen meewerken.

zie ook eerdere berichten:
21 januari 2008:
Engelaar: ‘Ik ga niet staken of zo, daarvoor is FC Twente me te lief’

19 januari 2008:Ajax gaat niet in op belachelijke vraagprijs voor 29 jarige Engelaar
18 januari 2008:Twente wil slaatje slaan uit Engelaar
16 januari 2008:Ajax maakt echt werk van Engelaar
16 januari 2008:‘Ajax meldt zich bij FC Twente voor Engelaar’

Related posts