Fansite: ‘Ajax aast op FC Utrecht-speler Erik Pieters(19)’

Erik Pieters staat nadrukkelijk in de belangstelling van Ajax. De speler van FC Utrecht zou vorige week benaderd zijn door de Amsterdammers, zo meldt de website Ajaxinside. Volgens die site, die zich beroept op ‘bronnen binnen Ajax’ is de leiding van Ajax momenteel druk bezig met die van FC Utrecht om een transfer rond te krijgen. Pieters heeft bij Utrecht overigens nog een contract dat loopt tot medio 2011.

De 19-jarige verdediger brak vorig seizoen definitief door bij FC Utrecht. Hij speelde voor zijn overstap naar Utrecht voor de amateurvoetbalclub Rhelico uit het Gelderse Rumpt.Voor FC Utrecht kwam Pieters tot nu toe 39 eredivisiewedstrijden in actie. Daarin wist hij één keer te scoren. Overigens was Pieters ook op het EK 2007 voor spelers onder -21 jaar actief. Hij wist met Jong Oranje onder leiding van Foppe de Haan de titel in de wacht te slepen.

Related posts