Vermaelen maakt morgen rentree bij Jong Ajax

Thomas Vermaelen maakt morgen (maandag) zijn rentree voor Ajax. De Belgische verdediger kampt al sinds September met een knieblessure, die hij opliep in het duel met AZ in Alkmaar. De ontmoeting woensdagavond thuis tegen FC Utrecht komt voor Vermaelen waarschijnlijk nog te vroeg om zijn rentree in Ajax 1 te maken. Trainer Adrie Koster kan dan ook nog niet over Gregory van der Wiel beschikken. John Heitinga is wel weer van de partij. Hij keert terug van een schorsing. Gabri mist het duel omdat hij tegen NEC alweer zijn zevende gele kaart van het seizoen kreeg.

Koster heeft nog steeds goede hoop dat Ajax zich voor februari, wanneer de transfermarkt sluit, gaat versterken. “Ik krijg signalen dat iedereen druk bezig is. Hopelijk leveren die inspanningen ook iets op.”

Related posts