Stanley Menzo niet de nieuwe keeperstrainer

Stanley Menzo zal aankomend seizoen hoe dan ook niet aan de slag gaan als keeperstrainer bij Ajax. De oud-doelman, tegenwoordig actief als hoofdcoach bij FC Volendam, ontkent de geruchten dat hij met ingang van de zomer terugkeert naar Amsterdam. “Het is een mooie job, zeker bij Ajax, maar op dit moment ambieer ik iets anders,” zegt de voormalig keeperstrainer van het Nederlands elftal tegenover RTV Noord-Holland. Met Volendam presteert Menzo ook naar behoren, al wil hij niks los laten over een langer verblijf in het vissersdorp.

“Bij wie en waar ik volgend jaar werk, daar ben ik nog niet uit,” aldus de ex-goalie. Manager voetbalzaken Peter Wijk liet weten dat de club nog voor 1 februari bekend zal maken of Menzo ook het komend seizoen nog voor de groep staat.

Related posts