Ajax gaat niet in op belachelijke vraagprijs voor 29 jarige Engelaar

De transfer van Orlando Engelaar naar Ajax lijkt alweer van de baan. Ajax meldde zich afgelopen week bij FC Twente, maar de Tukkers willen pas meewerken aan een vertrek als ze vijftien miljoen euro voor de lange middenvelder kunnen vangen. Ajax is echter niet van plan dit bedrag op tafel te leggen: “Over Engelaar kan ik kort zijn. Er wordt vijftien miljoen euro voor hem gevraagd. Dat is buitenproportioneel voor iemand van 29 jaar. Daar doen we dus niet aan mee”, aldus technisch directeur Martin van Geel in AD/Sportwereld. Overigens zag Van Geel gisteren middenvelder Hedwiges Maduro naar Valencia vertrekken.

Over de situatie van Bruno Silva kon Van Geel nog niets zeggen. Ajax hoopt de rechtsback van FC Groningen over te nemen, maar de noorderlingen wensen de Uruguayaan niet te laten vertrekken.

zie ook eerdere berichten:
18 januari 2008:Twente wil slaatje slaan uit Engelaar
16 januari 2008:Ajax maakt echt werk van Engelaar
16 januari 2008:‘Ajax meldt zich bij FC Twente voor Engelaar’

Related posts