Maduro vandaag nog medisch gekeurd en volgende week presentatie

Vanmorgen werd bekend dat Hedwiges Maduro per direct naar Valencia vertrekt. Maduro arriveerde vanmiddag al in Spanje, waar hij inmiddels al een medische keuring heeft ondergaan. De overgang van Maduro is op een haar na afgerond. De redactie van de officiële website van Valencia sprak al met de 22-jarige international, die naar verwachting later deze dag een contract zal tekenen. Vervolgens wordt hij volgende week aan de pers gepresenteerd. “Ik ben zeer gelukkig om bij een club als Valencia terecht gekomen te zijn”, zei Maduro. “Dat is belangrijk voor mijn carrière. Valencia is één van de belangrijkste clubs van Spanje.”

Ajax en Valencia hebben al een overeenkomst over een transfersom van drie miljoen euro. Maduro had een aflopend contract in Amsterdam, die hij ondanks een aanbieding van de club niet wilde verlengen. Een jaar geleden had hij nog graag zijn handtekening willen zetten, maar destijds twijfelde Ajax nog over de toekomst van de toen nog met zijn vorm worstelende international.

Related posts