Melchiot als alternatief voor Silva op ‘rechtsback-lijstje’?

Mocht Ajax er niet in slagen om Bruno Silva over te nemen van FC Groningen, dan heeft het nog een aantal alternatieve namen achter de rug. Volgens NU Sport zou Mario Melchiot de volgende naam op het verlanglijstje van Ajax staan. De rechtsback is bezig aan zijn eerste seizoen bij Wigan Athletic en werd aan het begin van het voetbaljaar gelijk aangewezen als aanvoerder van de Engelsen.

Ajax wil Silva graag aantrekken, maar FC Groningen blokkeert vooralsnog een transfer, ondanks dat de hoofdstedelingen bereid zijn de vraagprijs van tweeënhalf miljoen euro te betalen. Ajax houdt er rekening mee dat de partijen niet tot een akkoord komen en daarom hebben ze een lijstje met andere namen opgesteld.

Melchiot werd de afgelopen jaren al eerder in verband gebracht met Ajax (zie o.a. eerdere bericht). In het verleden speelde ‘super Mario’, zoals destijds zijn bijnaam was, al voor Ajax. Hij begon zijn carrière in 1996 in Amsterdam en vertrok in 1999 naar Chelsea. Hij speelde 73 competitiewedstrijden voor Ajax waarin hij één treffer scoorde.

Related posts