Koster moet zondag tegen NEC puzzelen met verdediging nu Heitinga ook nog geschorst is

Trainer Adrie Koster moet komende zondag tijdens de uitwedstrijd bij NEC nog meer improviseren in de defensie van zijn elftal. John Heitinga is namleijk geschorst en Jurgen Colin, Thomas Vermaelen en Gregory van der Wiel zijn waarschijnlijk allen nog niet inzetbaar. Koster overweegt om Hedwiges Maduro in het hart van de defensie te posteren. “We hebben niet zo veel mogelijkheden, als blijkt dat ook Colin niet fit is”, aldus de oefenmeester.

Leonardo heeft ook weer last van de knie. Hij maakte afgelopen zondag tijdens de gewonnen thuiswedstrijd tegen AZ (6-1) na acht maanden blessureleed zijn rentree. Na afloop van dat duel is de knie van de Braziliaanse aanvaller toch weer dik geworden. Edgar Davids keert tegen NEC gelukkig wel weer terug in het elftal. Hij kreeg woensdag tijdens de door de Amsterdammers verloren bekerwedstrijd tegen NAC (4-2) rust voorgeschreven. “Een elftal mag nooit leunen op één persoon”, zegt Koster. “Maar Davids is voor ons wel heel belangrijk.”

Related posts