‘Plannen voor verhuizing Supportershome naar ingang M’ Reactie Ajax: ‘Nog niets concreets’

Ajax heeft plannen om het AFCA supportershome te verplaatsen naar de zuidkant van de ArenA, zo weet Dapprestrijders vandaag op haar weblog te melden. De huidige locatie diende als voorlopige oplossing, de definitieve plek lijkt nu bij ingang M te worden, nabij station Bijlmer. Wanneer de verhuizing daadwerkelijk zou moeten gaan plaatsvinden is nog niet bekend.

Een bron binnen Ajax laat ons desgevraagd weten dat er nog geen concrete plannen zijn: “Het is al langer bekend dat het huidige home een tijdelijke vergunning heeft en met de verhuizing van 410 richting Zuid is een nieuwe locatie aan de zuidkant van de Arena ook de meest logische. Ook gezien het feit dat de bezoekende supporters via Noord reizen maar besluiten zijn er, voor zover ik weet, niet genomen”, aldus deze medewerker van Ajax in een reactie tegenover AjaxF-side.NL.

Related posts