Perez wil loopbaan bij Ajax afsluiten: ‘Ik hou van het shirt, van alles om de club heen’

Kenneth Perez is net terug bij Ajax, maar heeft zich op de website van Ajax al uitgelaten over het vervolg van zijn loopbaan. Die wil de Deen hoe dan ook in Amsterdam afsluiten, zo verteld hij. “Ik heb gewoon iets met Ajax. Altijd gehad en daar is ook nooit iets aan veranderd. In het voetbal is niets zeker, maar normaal gesproken is Ajax mijn laatste club. En daar ben ik best trots op. Ik hou van het shirt, van alles om de club heen.”

“Ook het publiek in de Arena spreekt me aan; lekker kritisch, altijd meer willen. Zo zit ik zelf ook wel een beetje in elkaar. Alleen, er is natuurlijk wel een grens. De supporters moeten altijd achter alle spelers blijven staan. Nu hoor je wel eens dat sommige Ajacieden liever uit dan thuis zouden spelen. Ik weet niet of dat waar is, maar van uitfluiten wordt niemand beter,” aldus de 34-jarige aanvallende middenvelder.

Related posts