Maduro heeft eindelijk zijn zin, hij mag deze winter nog vertrekken

Aan het huwelijk tussen Hedwiges Maduro en Ajax komt mogelijk al eerder een einde dan vermoed. Technisch directeur Martin van Geel geeft tegenover Sportweek aan bereid te zijn tot onderhandelen in de winterstop wanneer een club zich meldt die aan de gestelde voorwaarden kan voldoen

“Als zowel speler, verkopende als kopende club eruit komt, dan behoort dat tot de mogelijkheden,” verklapt Van Geel, die eigenlijk het liefst had gewild dat de exponent uit de eigen kweek gewoon in Amsterdam was gebleven. “Wij wilden Hedwiges heel graag behouden. We hebben hem aan het begin van het seizoen een aanbieding gedaan om zijn contract met vier jaar te verlengen en zijn contract fors te verhogen.”

Het twijfelen van de middenvelder deed de technische leiding van Ajax uiteindelijk besluiten om af te zien van een hernieuwd voorstel. Van Geel legt uit: “Hij heeft vier maanden de tijd gekregen om erop in te gaan. Als hij dan nog steeds twijfelt, moeten wij verder kijken.”

Related posts